Pirkko Jaakkola

Puhelin: 09 – 171 452

PIRKKO JAAKKOLA
Fredrikinkatu 22
00120 Helsinki

Näytä kartalla


Vidal Sassoon

Vidal Sassoon ei ainoastaan unelmoinut vaan mullisti maailman ja kehitti uskomattoman hiustenleikkaustekniikan kampaamo alan ammattilaisille. Vidal Sassoon vapautti naiset luonnolliseen hiustyyliin samalla tavalla kuin Yves Sait Laurent antoi naiselle vapauden pukeutua housupukuun. Tai niinkuin Coco Chanel, joka riisui naisen runsaasta tilpehööristä ja ylipyntätystä pukeutumisesta, naisellisuutta unohtamatta, vaan päinvastoin hän toi helppouden ja käytännöllisyyden yksinkertaisella pukeutumisella, joka toi esiin naisvartalon.

Vidal Sassoon hiusmuotoilu on hiusten ymmärtämistä myös materiaalina jota voi muotoilla


Vidal Sassoonin hiusmuotoilu

Vidal Sassoonin hiusten leikkausta on verrattu arkkitehtuuriin ja siitä on kirjoitettu kirjoja. Hän on antanut ammattitaidon ja motivaation työhön valtavalle määrälle kampaajia ympäri maailman. Hänen tekniikkansa ei ole koskaan lopullisesti valmis. Se muuttuu jatkuvasti, muodin muuttuessa, mutta perustuu aina Vidal Sassonin filosofiaan ja hiusten muotoilu tekniikkoihin. Tämä tarkoittaa sitä, että vaalimalla jatkuvasti ammatillista sivistystä ja opiskelemalla kaikki Vidal Sassoon- tekniikan uutuudet, kulkee vaativaa tietä.
Sitähän erikoistuminen on, mutta ainakin tietää osaavansa ja pystyvänsä toteuttamaan myös kaikki asiakkaan toiveet. Oikeaoppisessa Vidal Sassoon muotoilussa ei mikään ole vähän sinnepäin. Vaan täydellinen istuvuus, kauneus ja helppous asiakkaalle kotona.Tämä on myös Vidal Sassoonin vaatimus. sanoo Pirkko Jaakkola.
Uusimpia Sassoon Master Academy London kuvia uusimmista hiustrendeistä.
Hiusmuotoilu sivulla>>>


Vidal Sassoonin hiusmuotoilu


 

Vidal Sassoon perusti hiustenleikkauskoulun ja mullisti hiusmuodin suunnan

Vidal Sassoon vapautti naiset, vain kerran viikossa pestävistä jäykistä kampauksistaan, joiden kanssa useat nukkuivat isuviltaan tai jonkinlaisen niskatyynyn kanssa. Tilalle Sassoon tarjosi hyvin muotoiltuja vaivattomia hiuksia ja perusti hiustenleikkauskoulun Lontooseen.
Sassoon sai kovaa arvostelua pitkään kampausalan taantuneilta piireiltä ja kaikki muutkin, jotka heti omaksuivat Vidal Sassoon hiusmuotoilutekniikan ainutlaatuisuuden ja menivät opiskelemaan sitä Lontooseen Sassoonille.


Vidal Sassoonin käden jälkeä. Täydellinen Hiusten muotoilu.
” -Olin Lontoossa Vidal Sassoonin jäähyväisnäytöksessä. Kyyneleitä ei tarvinnut pidätellä tämän suuren miehen muistolle, meni haikea tervehdykseni.”

Vidal Sassoon hiustenleikkaus Filosofia ja pätevyys

Vidal Sassoonin hiusteleikkaus tekniikan hallitsemisen oppimiseen on laskettu kuluvan monia vuosia.
Uusia Master Academyn kokoelmia julkaistaan useampi vuodessa.
Kertoo Pirkko Jaakkola. Niinkuin kaikissa taitolajeissa. Jatkuva harjoitus ja ennekaikkea hiusmuotoilu koulutus antaa todellisen taidon. -Matkalla huomaa, ettei Vidal Sassoon hiustenleikkaustekniikka olekaan yksinkertaista eikä helppoa, mutta todella antoisaa ja inspiroivaa.
Ammatitaito ja koulutus sivulla lisää >>>

SASSOON HIUSMUOTOILU KOULUTUKSEN TASOT – Koulutus on lontoossa

Vidal Sassoon hiusmuotoilua opetetaan Lontoossa.
Mitä oikeaoppinen Sassoon leikkaus tarkoittaa hiuksissasi, kuinka se opitaan ja miten sitä opetetaan, jotta sen hallitsee VIDAL SASSOON – filosofian mukaisesti, joka tarkoittaa täydellistä hiustenleikkausta. Sassoon hiusmuotoilun opetusta Vidal Sassoonin opein kehittää SASSOON TEAM LONTOOSSA, jota johtaa Artistic Greative Team ja myös luo uudet tekniikat, uudelle huippumuodille.

1 – Tasot ovat ABC, joka on aloittelijoiden taso, joilla on kampaajan koulutus.
2 – Keskitaso on tarkoitettu Sassoon-aloittelija koulutuksen saaneille kampaajille.
3 – Korkein taso on Sassoon Academy lontoossa, joka on tarkoitettu ainoastaan korkeamman Sassoon tekniikan jo hyvin hallitseville ja joka tähtää luovaan muotoiluun.

Sassoon hiusmuotoilu tekniikoiden oppimisen on laskettu kestävän monia vuosia, niin vaativaa se on. Sassoon Master Academy lontoossa, kehittää kuitenkin jatkuvasti uusia hiutenleikkaus tekniikoita, joten ammatillinen sivistys ja ajassa pysyminen, muodin vaatimusten mukaisesti vaatii halua oppia jatkuvasti, uutta.

Sassoon Partner salonki-Mitä se tarkoittaa

Mitä Sassoon Partner Salonki tarkoittaa.
Sassoon Partner salonki sitoutuu ostamaan Sassoon tuote-paketin: Sassoon hoitosarjan ja Sassoon hiusvärit. Sassoon hiusmuotoilu koulutusta ei Sassoon partneriksi pääsyyn tarvita, eikä vaadita.
Sassoon Academy London julkaisee Sassoon ABC- oppilalas-malliston niille kampaamoille, jotka ostavat Sassoon tuotteita.