Pirkko Jaakkola

Puhelin: 09 – 171 452

PIRKKO JAAKKOLA
Fredrikinkatu 22
00120 Helsinki

Näytä kartalla


Hiusten hoito

Hiustenhoito kotona

Saat arvion hiustesi kunnosta ja kotiin yksilölliset hiustenhoito suositukset, ohjeineen.
Kunnioitamme kestävän kehityksen periaatetta. Todettuja, huomattavasti parempia lopputuloksia ja hoitavuutta.
Saat myös ohjausta sinun hiustyyliäsi korostavasta stailauksesta ja tuotteista, jotta voit muunnella hiustyyliäsi helposti.
Hiustenhoito tuotteemme täyttävät korkeinta laatua vaativien ammattilaisten ja asiakkaiden vaatimukset yhä puhtaamista ja luonnonmukaisemmista hiustenhoito tuotteista.

Tehohoito hiuksille

Tule hemmottelemaan hiuksiasi monivaiheisella hiusten ja hiuspohjan tehohoidolla.
Sinulle valitaan tehohoidon tuotteet yksilöllisesti.

Eslabondexx hiusta rakennepaikkaava uutuus

Eslabondexx hiuksen rakennetta korjaava hoito perustuu ainutlaatuiseen uuteen sveitsiläiseen keksintöön.
Eslabondexx on täysin uudenlaista kemiaa. Se sisältää myös luonnosta peräisin olevia raaka-aineita. Käytämme Eslabondexxia myös hiusten rakennepaikkaajana hiusväreissä. Hiusten värjäys Eslabondexx

label.m – Palkittua ammattilaisten hiuskosmetiikkaa

label.m tuotteet
label.m tuotesisällöissä luovuus kohtaa tieteen. Tuotteiden kehitysinspiraatio saa alkunsa salongeista – ennemminkin kuin laboratorioista – ja lukuisasti palkitut tuotteet sisältävät luonnosta lähtöisin olevia raaka-aineita, eteerisiä öljyjä sekä ainutlaatuisen label.m teknologian.
label.m hiustenhoito Pirkko Jaakkola kampaamo Helsinki
Ekologinen hiustenhoito label.m  Pirkko Jaakkola Kampaamo Helsinki Fredrikinkatu 22
Vuonna 2005 lanseerattu tuotesarja sisälsi 15 erityistä tuotetta, tänä päivänä sarja käsittää yli 70 erilaista tuotetta, jotka on jaettu selkeään 4C –luokittelujärjestelmään, jossa hoitovaihe seuraa toistansa: Cleanse – pesu, Condition – hoito, Create – luovuus ja Complete – viimeistely. Tämän lisäksi tuotesarja sisältää täsmäratkaisuja, joihin lukeutuvat mm. Therapy –tuotelinja kohdistuen 5 merkittävimpään hiusten ikääntymisen merkkiin, Organic –tuotelinja orgaanisilla raaka-aineillaan, Thickening -tuotteet auttaen hiusten paksuntamisessa sekä Brightening Blonde asteittain kirkastava tuotelinja kaikille vaaleille hiussävyille. Lisäksi tuotesarja käsittää omat, ainoastaan salonkityöskentelyyn kehitetyt ratkaisut, kuten Lab Remedy tehohoidot.
label.m Teknologia
label.m yhdistää tehokkaimmat luonnosta lähtöisin olevat raaka-aineet ja eteeriset öljyt yhteen eksklusiivisen label.m teknologian kanssa. Tämä auttaa varmistamaan, että hiuksesi ovat kauniit aina sisältä pintaan asti. Asiakkaat ovat kiittäneet hoitotuloksia. label.m sarjan muotoilutuotteet ovat myös osana sarjan, palkittuja tuotteitaHiustenhoito label.m hiustenhoito Pirkko Jaakkola Kampaamo Helsinki Fredrikinkatu 22


Hiustenhoidon sertifioitua kosmetiikkaa

Luonnonkosmetiikassa käytetään termejä orgaaninen kosmetiikka tai luomukosmetiikka. Niitä säädellään sertifioinnilla jonka myöntää ulkopuolinen riippumaton organisaatio. Luonnonkosmetiikan raaka-aineiden tulee olla mm. luonnonöljyjä ja -vahoja, hajusteiden väri ja säilöntäaineiden tulee olla luonnosta peräisin. Käy tutustumassa Ekologinen sivulle jos haluat lisää tietoa sertifioidusta hiustenhoidon kosmetiikasta.

Ekologinen,Kampaamo,Pirkko Jaakkola,Helsinki,Naturalmente,Ekologinen,Hiusten värjäys,Hiustenhoito,

Naturalmente – hiusten ja hiuspohjan hoitoon

Naturalmente on saanut – Eco Bio Cosmetics Certification icea – laatuluokituksen. Naturalmente on biodynaaminen ja orgaaninen tuotesarja, joka perustuu 100% puhtaisiin kasvipohjaisiin öljyihin ja uutteisiin. Kasvit on aina viljelty ja uutteet tuotettu alkuperämaassa käyttäen orgaanisia, biodynaamisia ja välittömiä viljelymuotoja.

Ekologinen,Kampaamo,Pirkko Jaakkola,Helsinki,Naturalmente,Ekologinen,Hiustenhoito,Hiustenvärjäys

Naturalmente

-Naturalmente on hiustenhoidon biodynaaminen ja orgaaninen tuotesarja on läpäissyt korkean luonnonkosmetiikan laatuluokituksen.
Eco Bio Cosmetics Certification icea

Hiustenhoito,Kampaamo,Helsinki,Pirkko Jaakkola,Kampaamo,Helsinki,Organic,Ekologinen,Hiustenhoito

Naturalmente Elements tuotteet hiusten ja hiuspohjan ongelmiin.

-100% Kasvipohjainen koostumus
-100% puhtaat kasviuutteet ja eteeriset öljyt
-Ei sisällä synteettisiä hajusteita, säilöntäaineitaeikä barabeeneja
-Ei sisällä DEA,formaldehydiä eikä SLS
-EI väriaineta, alkoholia tai silikoneja
-EDTA-vapaa koostumus
-Pakkaus on valmistettu maaissista ja on 100% luonnossa bio-hajoava (paitsi korkki)
-Eco Bio Cosmetics Certification icea
-Valmistusmaa Italia

Italialainen Naturalmente on biodynaaminen ja orgaaninen tuotesarja, joka perustuu puhtaisiin kasvipohjaisiin öljyihin ja uutteisiin. Kasvit on aina viljelty ja uutteet tuotettu alkuperämaassa käyttäen orgaanisia, biodynaamisia ja välittömiä viljelymuotoja.Naturalmente on valmistajana sitoutunut uusiutuvan energian käyttöön, tehtaan käyttämä sähkö tuotetaan joko Tuscanin alueella sijaitsevalla Lardarellon geotermisellä voimalalla tai saman alueen Pontederan tuulivoimalla. Ei eläinperäisiä, aineosia, ei synteettisiä hajusteita.
Naturalmente sarjassa on valokoimaa hoitaa erilaisia hiusten ja hiuspohjan ongelmia.


Myös ekologisiksi eli kasviperäisiksi – sertifioituja kasviperäisiä aineosia sisältävä tuotevalikoima hiustenhoitoon

– Hiuspohjan tehohoitona ja hiusten tehohohoitoina kampaamossa.
Voit sitten jatkaa kotona hiustesi ja hiuspojasi hoitoa.
Tuotteet sisältävät luonnosta peräisin olevia aineosia, sekä hiuspohjaa suojaavia ainesosia, mikroverenkiertoa ja hiustupen hapensaantia. Öljyt elvyttävät kuivaa ja kireää, arkaa hiuspohjaa. Aineosat parantavat hiuksen rakennetta ja antavat hiuksille kosteutta.