Pirkko Jaakkola

Puhelin: 09 – 171 452

PIRKKO JAAKKOLA
Fredrikinkatu 22
00120 Helsinki

Näytä kartalla


TYYLINMÄÄRITYS

KUN HALUAT UUDEN HIUSTYYLIN

Saat esimerkkejä hiusmalleista, hiusten pituuksista ja väreistä, jotka pukevat sinua parhaiten ja tuovat esiin parhaat puolesi. Saat uudistuneet tai halutessasi vain modernisoidut, ajanmukaiset hiukset ja hiustyylin, joita et ehkä itse, olisi tullut ajatelleeksikaan.
Onnistunut hiustyyli vaikuttaa merkittävästi kokokonaisuuteen, kun siis haluat uudistua, kannattaa aloittaa hiuksista, sillä ne ovat juuri se tärkein perusta, johon rakentaa. Useasti tulee myös tarve kasvattamisesta, kuitenkin niin, että hiuksiasi voidaan kasvatusvaiheessakin modernisoida ja voit olla tyytyväinen, vaikkei täyttä hiusmuotoilua voisi heti tehdä.
Voit antaa vapaat kädet ja rentoutua viihtyisissä tiloissamme, vaikkapa muotilehtiä lueskellen.

Aikuisen naisen ei pidä arastella pitkääkään hiustyyliä sillä se sopii monelle paremmin

Jos sinulle on epävarmuutta voiko yli 30-40-50-60 kymmenvuotinen käyttää pitkiä hiuksia, niin kyllä voi, sillä oikein valitusta tyylistähän on vain kyse. Monia pitkät hiukset nuorentavat ja kaunistavat, kun tyyli ja hiusten pituus on vain oikein valittu ja hiusmuotoilu modernisoitu, ajanmukaiseksi. Toisia pukevat ja kaunistavat lyhyemmät hiustyylit paljon paremmin kuin pitkät.
– Hyvin valitulla ja muotoilulla hiustyylillä, 10-15 vuotta voi hyvinkin tippua muutamassa tunnissa.

COCO CHANEL

Coco Chanel”Muoti muuttuu, mutta tyyli säilyy” eikä hän varmastikaan tarkoittanut, että naisten täytyy pukeutua vanhanaikaisesti.

Coco Chanel loi vaatteita aikansa moderneille naisille. Hän järkytti kokoelmillaan muotimaailmaa, riisumalla vaatteista antiikinaikaisen koristellisuuden. Hän tähtäsi yksinkertaiseen eleganssiin ja tyylikkyyteen. Samalla hän piti mielessään käytännöllisyyden. Chanel totesikin, ettei luksusvaate ole luksusta, lollei siinä viihdy. Chanel ei ollut vain muotiguru, vaan hän luotsasi naisia kokonaisvaltaisesti moderniin elämäntapaan. Hän oli itse ”uuden naisen” prototyyppi: hallittu mutta aktiivinen, rohkea, röyhkeä ja itsenäinen. Hän ei piitannut soveliaisuussäännöistä tai tuhlannut aikaa muiden miellyttämiseen. Hän teki mitä halusi ja se oli hänelle ainoa oikea tyyli. Useimmiten hän sai mitä halusi kun hän muutti asiat mieleisekseen.


 

Tyylinmääritys,Kampaamo,Pirkko Jaakkola,Helsinki,Keskusta,Punavuori,Helsinki,Kamppi,Helsinki,KeskustaFasfion,Hiusmuotoilu,Kampaamo,Pirkko Jaakkola,Helsinki,Keskusta,Fredrikinkatu-

Tervetuloa kun haluat uuden tyylin

Varaa sitä varten ylimääräistä aikaa puolisen tuntia, hiusmuotoilun yhteydessä. Katso myös – MUOTOANALYYSI – Muotoanalyysin kautta saat vielä lisämotivaatiota ja varmuutta, kaipaamaasi hiustyylin muutokseen. Oikein valittu hiusväri korostaa parhaita piirteitäsi ja on merkittävä osa tyylisi kokonaisuudesta.
Katso myös HIUSTENVÄRJÄYS – Hiusten värjäys HIUSMUOTOILU – Hiusmuotoilu sekä – FASHION Fashion – sivut.

 

 

 

 

COCO CHANEL

coco