Kampaamo Pirkko Jaakkola, Vihreä hiuskosmetiikka

Ekologinen kampaaja / eteerinen hiuskosmetiikka

Kasvit ovat kaiken alku, ne ovat jokapäiväisessä elämässä ja pienillä teoilla voimme vaikuttaa myös koskemattomaan ympäristöön.
Käyttäessämme biologisilta viljelmiltä tulleita tuotteita, osallistumme myös ympäristön suojeluun ja saamme jokapäiväistä hyötyä ja iloa.
Kasviperäiset, biologisesti viljellyt kampaamo tuotteet ovat nyt tarjolla myös kampaamoihin.
Ne sisältävät 100% orgaanisia öljyjä ja uutteita joilla on hiusta ja hiuspohjaa parantava vaikutus ja ihanat eteeriset tuoksut, stimuloivat koko kehoa, koska ne sopivat luonnollisena osana ihmiselle, on hyvin selkeää.
Oma pieni päivittäinen valinta vaikuttaa biologisiin viljelmiin ja antaa työtä eu-alueelle, kun valitsemme tuotteen jonka raaka-aineet on viljelty eettisesti, puhtaassa maassa, on tietenkin hyvä valita sellainen tuote.
Oletko kuullut hiuslakasta, joka on kasvipohjainen. Sellainenkin on nyt. Samoin styling- tuotteet ovat trendikkäitä. Niillä voidaan muotoilla kaikki kovaa tukea vaativat kampaukset Cat-walkeilta alkaen, sekä käytössä myös hennommat vaihtoehdot. Luonnollisella valinnalla vaikutamme kestävään kehitykseen.