www.pirkkojaakkola.fi-Kampaamo.Pirkko Jaakkola,Hiusmuotoilu,Helsinki,Keskusta

etsin kampaajaa netin kautta ja löysin Pirkko Jaakkolan

Etsin kolme vuotta sitten hyvää kampaajaa. Netin kautta löysin Pirkko Jaakkolan.

Asiakas käy Turusta asti kerran kuudessa viikossa.
Tuuhennukset olivat tehneet huonoa jälkeä asiakkaan omille hiuksille. Hiuspohjassa ne olivat saaneet aikaan pieniä aukkoja, joista ei hiuksia näyttänyt juuri  tulevan ja hiukset olivat aika lailla huonossa kunnossa. – Hiuspohjaa elvyttävillä hoidoilla ”aukot” ovat häpyneet kuin huomaamatta. Päätettiin alkuun pitää hiukset pitkinä ja luottaa myös Naturalmenten jälleenrakentaviin rakennehoitoihin. –  Tietenkin Shampoot ja asiakkaan  huolellisesti tekemät tehohoidot ovat auttaneet ratkaisevasti ja kunto parani jatkuvasti lisää. Sillä asiakas on ollut sitoutunut ja luottavainen. – Tiesinhän itse, että osaan kyllä auttaa, mutta hyvät tulokset vaativat sitoutumista myös asiakkaalta – Nyt yli puoli vuotta sitten hiukset leikattiin jonkinverran lyhyempään muodikkaaseen malliin.  – Pyysin asiakasta jokin aika sitten kirjoittamaan, mitä mieltä hän on ollut projektistamme. Sain alla olevan hienon vastauksen ja samalla opin lisää itsekin, joten pyysin saada julkaista hänen kirjoituksensa blogissani. Kiitokset.

– Pirkko

Etsin kolme vuotta sitten hyvää kampaajaa. Netin kautta löysin Pirkko Jaakkolan. Otatin ensitöiksi tuuhennukset pois . Sitten ryhdyttiin hoitamaan hiuspohjaa ja hiuksia.

Olen ollut tosi tyytyväinen valinnastani, hiukset ovat aina hyvässä kunnossa, kun lähden kampaamosta.

Kuuden kerran hoitosarja kampaamossa on erittäin tehokas, hiuksia rakentava ja vahvistava hoito. Hiukseni ovat napakat  ja kohoavat juuresta alkaen. En olisi uskonut, että luonnontuotteet on näin hyviä.

Näistä en luopuisi koskaan. Näitä rakennehoitoja voi ottaa vuorotellen, molemmat on tosi rakentavia ja hiuksia vahvistavia tuotteita.

Eniten pidän hiusten hoitokäsittelystä kotona, joita on kahta eri tuotetta, Naturalmente. Mitä enempi teho hoidan tuotteillasi kotona, sitä paremmat ja tuuheammat hiukseni ovat.
Myös toinen Terra hoito antaa hyvän tuloksen, kiiltoa ja rakennetta. Näistä en luopuisi koskaan. Näitä voi ottaa vuorotellen, molemmat on tosi rakentavia ja hiuksia vahvistavia tuotteita.

En tarvitsisi styling tuotteita ollenkaan, sillä hiukset ovat nyt  muutenkin tuuheat ja sileät pelkällä kuivattamisella, mutta haluan saada niistä irti maximaalisen tuuheuden.
Parasta on Pirkko hiusten leikkauksesi. Olet ammattilainen Sassoon leikkauksen
asiantuntija. Tämän olen nähnyt ensimmäisen kerran tekemänäsi. Vaatii
todella hiusten oikeaa ja ammattimaista leikkaus taitoa. Tämän Pirkko, osaat erittäin
hyvin, parasta osaamista, jonka olen koskaan nähnyt.
Pirkko osaat kertoa asiakkaalle hiusten kunnon, hiuspohjaa myöten ja osaa antaa
asiakkaalle oikeat hiusten hoitoon liittyvät tuotteet. Tuotteet ovat korkealaatuisia
ja niitä kannattaa käyttää kotioloissa, siten hiusten kunto pysyy hyvänä pitkään.
Olen saanut ihan uutta ja arvokasta tietoa hiusten hoidosta Pirkko kauttasi.
Pirkko, teet kaiken ammattitaidolla ja huolellisesti on sitten kysymys värjäyksestä, joka on oikea ja uusi,
leikkauksesta tai hoitosarjoista.
Paras kampaaja on löytynyt ja olen siitä onnellinen.

Asiakas Turusta