Kampaamo Pirkko Jaakkola, Vihreä hiuskosmetiikka

Kampaamo Pirkko Jaakkola – Vihreä hiuskosmetiikka

Kampaamo Pirkko Jaakkola – Aito Vihreä hiuskosmetiikka

Vihreä hiuskosmetiikka on yhä useamman valinta.

Lue blogini, niin tiedät, miten tunnistat vihreän hiuskosmetiikan parhaimmiston. Käy katsomassa hiustenhoito – sivulta mitä Naturalmenten tuotteet sisältävät:
>>> Hiusten hoito-sivulla on pieni esittely aiheesta  ja tuotteista, joissa on inci listat: Niistä näet raaka – aineet. Ylinnä olevaa raaka-ainetta on eniten.

Vihreää laatua

Hoida hiuksia ja hiuspojaa kotona puhtaalla, vihreällä hiuskosmetiikalla, joissa on eteeristen öljyjen ihanat tuoksut.

Kampaamo Pirkko Jaakkola, Vihreä hiuskosmetiikka

www.pirkkojaakkola.fi-Kampaamo Pirkko Jaakkola, Vihreä www.pirkkojaakkola.fi-vihreä hiuskosmetiikka hiuskosmetiikka

Miten tunnistat aidon vihreän hiuskosmetiikan

Mitä tuotteet sisältävät? Lue blogini, niin tiedät, miten tunnistat vihreän hiuskosmetiikan parhaimmiston.
Moderni vihreä kosmetiikka tarjoaa myös trendikkäät stailaus tuotteet kaikkiin hiustyyleihin, muotoilua korostamaan tai muuntelemaan, sekä kampauksen rakennetta korostavat tuotteet, aina catwalkeille asti.
Hiusmuotoilu asiakkaani ovat todella tyytyväisiä Naturalmenten sarjaan, sillä he voivat vain yhdelläkin tuotteella muunnella hiuksiaan monin tavoin.
Naturalmenten tuotteilla voin rakentaa minkä tahansa myös kampauksen, jonka luova toteutus onnistuu täsmällisesti, kuten haluan ja olen suunnitellut, viimeistäkin, pienenpientäkin detalijea myöten.

Vihreän hius-kosmetiikan korkein laatu on sertifioitu. Tässä Naturamente sertifikaatti.
Eco Bio Cosmetics Certification ICEA

Meidän vihreä kosmetiikkamme on Naturalmente – Nyt hoidetaan myös hiuspohjaa

Olemme valinneet Naturalmente – sarjan/Elemet teeman, joka hoitaa hiuksia jälleen rakentaen ja kosteuttaen niitä, sekä vahvistaen ja kosteuttaen hiuspohjaa ja on sertifioitu 100% orgaaninen luomu tuote. Eco Bio Cosmetics Certification ICEA.

Hiusten värjäys -naturalmente, hair cosmetiks

Hiusten värjäys -naturalmente, hair cosmetiks

Naturalmente on luonut kokonaisvaltaisen ja ekologisesti kestävän, vihreän kosmetiikkasarjan, joka tarjoaa kauneutta ilman kompromisseja.

Meidän vihreä hiuskosmetiikkamme on omistettu kaikille niille ihmisille, jotka haluavat tuntea itsensä kauniiksi vihreän kosmetiikan keinoin.

Naturalmente kiinnittää jatkuvasti huomiota toimiakseen ympäristön hyväksi tuottaessaan ympäristöystävällisiä tuotteita. Tuotteissa käytetyt kasviainesosat on viljelty ja uutteet tuotettu käyttäen orgaanisia, biodynaamisia ja välittömiä viljelytapoja. Naturalmente on sitoutunut myös uusiutuvan energian käyttöön. Toscanan sydämessä sijaitsevan tehtaan käyttämä energia tuotetaan, joko läheisellä Lardarellon geotermisellä voimalalla, tai Pontederan tuulivoimalla.

Naturalmenten tuotteet ovat ympäristöystävällinen valinta kauneudenhoitoon. Naturalmente toimii ympäristön ehdoilla raaka-aineiden kasvatuksessa, keräyksessä, prosessoinnissa ja pakkauksessa.

Kampaamo Pirkko Jaakkola, Vihreä hiuskosmetiikka

Kampaamo Pirkko Jaakkola, Vihreä hiuskosmetiikka

Erot perinteiseen kosmetiikkaan:
Tuotteet Naturalmentella koostuvat monenlaisista eteeristen öljyjen ja kasviuutteiden sekoituksista.
Ainesosat ovat tarkkaan valittuja niiden hiusta ja hiuspohjaa hoitavien ominaisuuksien perusteella.
Naturalmenten tuotteet eivät sisällä petrokemiallisia tai eläinperäisiä ainesosia, väriaineita, synteettisiä hajusteita, muovia, DEA-, SLS-, SLES-yhdisteitä eikä parabeeneja.
100% puhtaat kasviuutteet ja eteeriset öljyt luomuviljelmiltä:
Bio Cosmetics Certification ICEA

valmistusmaa Italia

Naturalmente luontoa kunnioittaen

Sertifioidun vihreän hiuskosmetiikan tunnistat alla olevasta leimasta.
Bio Cosmetics Certification ICEA

www.pirkkojaakkola.fi-Ekologinen,luomu.hius,kosmetiikka,sertifioitu

www.pirkkojaakkola.fi-Ekologinen, Pirkko Jaakkola,vihreä kosmetiikka,sertifioitu,
luomu,hius,kosmetiikka

Naturalmente-sunOrganig-hair-cosmetikKampaamo-Pirkko-Jaakkola-HiusmuotoiluHelsinki-keskustaHiustenhoito

Naturalmente-sunOrganig-hair-cosmetikKampaamo-Pirkko-Jaakkola-HiusmuotoiluHelsinki-keskustaHiustenhoito

Sertifioidun vihreän hiuskosmetiikan tunnistat yllä olevasta leimasta.
Bio Cosmetics Certification ICEA

Kuluttaja voi täysin luottaa ainoastaan sertifiointuun vihreään hiuskosmetiikkaan.

Miten valitset aidon vihreän luomutuotteen

100 prosenttinen luomu vai orgaanisia raaka-aineita osittain sisältävä tuote.
Tuotesarjalle myönnetty sertfikaatti voi olla raaka-aineiden alkuperästä johtuen myös eritasoinen laadultaan, ja luomuperäinen raaka-aine voi koskea vain osaa tuotteen sisällöstä. Onkin syytä tarkastaa aina tuotteen sisältämät aineet ”inci –selosteesta” (ingredients (UK)). Eniten raaka-ainetta sisällyksessä on merkitty inci-listassa korkeimmalle, joka on tuotteen tai pakkauksen selosteessa.

Sertifioitu eli valvottu

Luonnonkosmetiikan sertifiointi ja laatumerkinnät hiustuotteissa vaihtelevat maasta toiseen. Käytössä ovat mm. italialaiset, Eco Bio Cosmetics Certification ICEA ja Bio Eco Cosmesi, saksalaiset BDIH ja NaTrue, ranskalaiset Cosmebio ja Nature&Progress, brittiläinen Organic Standard ja yhdysvaltalainen USDA Organi.

Yhtenäinen käytäntö helpottaisi kuluttajaa tässä merkkiviidakossa.
EU:n jäsenmaissa onkin ollut tarkoitus siirtyä yhteiseen sertifiointiin ja yhteiseen Cosmos-merkintään. Vielä siihen ei ole päästy, koska kaupalliset yhteisöt kilpailevat toistensa kanssa pätevöintitodistustuksistaan. Saattaa olla suorastaan mahdotonta asettaa valvonta yhteen yhteiseen merkintämenettelyyn.
Ainoastaan hiustuotteen sertifiointi ja tuotteen sisältämät sertifioidut luonnon raaka-aineet näyttäisivät olevan kuluttajan kannalta täysin luotettavia, eikä metsästä tai pelloilta kerätyt raaka-aineet, jollei niistä ole esitettävissä tutkittua tietoa, jolloin mm. niiden puhtaudesta ja allegiaa aiheuttavasta sisällöstä olisi parempaa ja oikeaa tietoa.

Sertifioinnin valvontaan kuuluvat
– maaperän ja kasvin viljelytavan sertifiointi
– valvonta raaka-ainetoimittajan luona
– jalostusprosessin hyväksyminen
– säilytys- ja varastointiolosuhteet (entä kuljetus? sillä meillä voi olla kriittinen pakkasella?)
– kyselylomakkeet tavaran toimittajalle, ja todistukset
– raaka-aineen jäljitettävyys (yllätystarkastukset, määrien ja karanteenialueiden valvonta)
– valvonta raaka-aineen jalostajan luona
– koostumuksen valvonta, ja luomu- ja luonnontuoteprosenttien laskeminen
– pakkauksen ja kaikkien raaka-aineiden hyväksyminen (kierrätettävyys)
– tiedotuksen valvonta, ja tekstien (pakkaus, etiketti, tiedotus) hyväksyminen

Ekologinen kampaamo – Mutta ei välttämättä vihreä – Ekologiset tuotteet saattavat sisältää eläinperäisiä raaka-aineita. Vihreä hiuskosmetiikka ei sisällä eläineräisiä raakaaineita

Näissä nimikkeissä kannattaa olla tarkkana – Kuluttajalle tarjotaan ekoa, luomua, orgaanista, luontoperäistä, natuturaa, biologista hiustenhoitoa tai -värjäystä, jolloin hän on varmasti ymmällään ja vaikean valinnan edessä eikä useinkaan pysty näitä käytettyjä termejä toisistaan erottamaan, tarjonnan mittavassa viidakossa.

Kampaamon valitsemat tuotteet, jotka on sertifioitu vihreäksi hiuskosmetiikaksi ja joiden tuotteiden vihreät raaka-aineet on biologisesti viljelty, harjoittaa vihreän-ekologisen kampaamon luonnonmukaisuuden periaatteita parhaalla mahdollisella tavalla.

Mistä raaka-aineet ovat peräisin.

Kasvuympäristö on tässä tärkeä. Raaka-aineiden säilytys ja valmistusprosessi vaikuttavat merkittävästi tuotteen laatuun. Kampaamon palveluissa tämä olisi tärkeää tietoa. Tälläistä tietoa ei kuitenkaan voi virallistaa -luomuksi, jollei valmistus ole valvottua, silloin mennään mututuntumalla.

Aitoa luomua vai ei

Kysymystä aiheellisesti herättää: -Onko tuote valvottua vihreää hiuskosmetiikkaa ja mikä on tuotteen luontoperäisyyden tai kampaamon käyttämien tuotteiden luontoperäisyyden aste ja ennen kaikkea tuotteiden puhtauden aste, sillä tuotteet voivat sisältää jäämiä, tarkoittaa epäpuhtauksia? Etenkin, jollei raaka-aineet ole käyneet läpi tarkkaa alkuperää, säilytys ja valmistus prosessia.

– Taas tullaan siihen, että ainoastaan Eco-Sertifioidut tuotteet ovat, ainoa turvallinen valinta sekä kuluttajille, että kampaamoille. Sen takaa vain sertifikaatti-leima. Meidän tuotteissamme se on.

Laatinut ja kirjoittanut: Pirkko Jaakkola