www.pirkkojaakkola.fi- Kampaamo Pirkko Jaakkola,Helsinki, Fredrikinkatu 22.Blogi

Tukkatalo kampaamo jakaa väärää tietoa.

Tukkatalo kampaamo jakaa väärää tietoa.

Tukkatalo kampaamo jakaa väärää tietoa, myrkkyä päähän, mitä myrkkyä?

Kampaamo Tukkatalo omistaja Johanna Ahlberg teeveessä – Paljon melua tyhjästä – Perustelematonta höpöhöpöä – Ei voi yleistää.

KampaamoTukkatalo omistaja Johanna Ahlberg teeveessä käytti kaksia hanskoja?  kun levitti hiusväriä asiakkaalle, näyttäessään kuinka vaarallista hiusten värjäys heillä on? – Otsikko oli jotain näin: Myrkkyä päähän, uhmaten, hunajan nimissä. Miksi TUKKATALO ei ymmärrä/ymmärtänyt vaihtaa ärsytystä aiheuttavaa myrkky-hiusväriänsä, vaikka hunajaa sisältävään kokeeksi, koska hänen hiusvärinsä ovat aiheuttaneet ongelmia asiakkaille, niin täytyyhän Kampaamo Tukkatalossa olla runsaasti omakohtaista kokemusta ja vääriä tuotevalintoja tai ohjeita ei ole noudatettu. ( turvaohjeet seuraavat jokaista väri-pakkausta, nykyisin, kuten permanettipakkaustakin) Tukkatalon tietoa ei todellakaan voi yleistää, koska se perustuu vain omiin kokemuksiin. mm. PPD-vapaita hiusvärejä on ollut saatavilla Suomesta jo ennen tuon Myrkkyä päähän-uhmaten ohjelmansa tekoa, eikä PPD:tä ole enää lähes kellään maahantuojalla, ammoniakittomia on runsaasti,  tarjolla ja ammoniakittomista väreistä halutaan eroon yleisesti kampaamoissa, vaikka Tukkatalo vannoo ammoniakin nimeen.

Ahlbergin oma kokemus, oman äidin-Tukkatalossa, allergisoi hänet hiusvärille, joskus yli 30-sitten, halloo!

Se kertoo vääristä tai voimakkaista aine valinnoista. Sellaiset aineet olisi pitänyt heti lopettaa. Oppilas yleensä rullaa permanentteja ja levittää värejä useammalle kampaajalle, joissain kampaamoissa ?! Oppilaiden kädet joutuivat kovimmalle koetukselle, kemikaalejen kanssa, aputyöläisenä.
Onneksi, minulla ei koskaan ollut oppilas-aikaa. Enkä oppilaita omassa liikkeessäni ole käyttänyt. Ensimmäisessä työpaikassani tosin, permanentti tarjouskampanjan aikana menivät meidän kaikkien kädet rikki, koska ei ollut nestettä pitäviä hanskoja. Nyt niitä on.

Sanot Ahlberg, että asiakkaat huomaavat, ettei Munkkiniemen Tukkatalossa enää haise remontin jälkeen.

Nykypäivänä saa kaikki hajulliset, sekä hajuttomat kampaamo-aineiden höyryt pois, erilaisin, mitä ihmeellisimpien keksintöjen ansiosta.

Kuningaskuluttaja – Tv-Ohjelma oli paremminkin Tukkatalon markkinointi buffi – Ei totuutta tarinan vertaa.

Kuningaskuluttaja ohjelmat ovat aina olleet hyvin pinnallisia, vailla asiantuntemusta ja asiantuntijoita. Ei totuutta tarinan vertaa. Siksikin kirjoitan seikkaperäisesti, että kuluttajakin ymmärtää.

Vanhanaikaiset hiusvärit sisältävät voimakaasti ammoniakkia kuten myös vanhanaikaiset permanenttiaineetkin. Värejä on turha yksin syyttää jos kampaaja herkistyy kampaamoväreille tai asiakas.

– Ammoniakki – Permanentti-aineilla saa kyllä käsien ihon rikki, on aivan varmaa, kun niitä tekee liukuhihnatyyliin toimivissa vanhanaikaisissa kampaamoissa ja laittaa hiusvärin / hiusvärejä permanentin rikkomin käsin. AIHEUTTAJA on ensisijaisesti kuitenkin permanentti-aine pohjalla, joka on avannut kädet verinahalle, joten väri pääsee ärsyttämään helposti jos on PPD esim. allerginen.
Sama voimakkaissa ammoniakkiväreissä. Iki-vanhoja permanenttiaineita ja väri sarjoja on vieläkin tarjolla ja monet kampaajat kai käyttävät niitä tottumuksesta edelleenkin. Sillä joku asiakas on ottanut niitä 50-vuotta – Nämä kaksi yhdistettynä, peräkkäin on myös suurin riski kun tekee niitä liukuhihna-tyyliin on selvä odote herkistyä jo valmis, joutua lopettamaan ammatti.

Ensin avaat kätesi ammoniakki tai muilla liian voimakkailla permanentti-aineilla, on selvää, että väri menee verinahalle menneistä käsistä suoraa verenkiertoon

– Sillä ensin avaat kätesi permanentti-aineilla, on selvää, että väri menee verinahalle menneistä käsistä suoraa verenkiertoon jos on heikkolaatuiset hanskat suojana ja permanentti rullataan yleensä ilman hanskoja, koska se on nopeampaa. – Aivan turhaa turhaa syyttää yksin hiusvärejä allergia-reaktioista kampaamoissa, niin, ne vähät ovat ärsytys tapaukset. Hius – värit eivät avaa kampaajien käsien ihoa, vaan voimakkaat permanenttiaineet sen tekevät,  jotka tehdään 90% ilman hanskoja ja väri tyveen vähintään, huonoilla hanskoilla, jotka päästävät värin läpi. Huomattavia laatu ja hintaeroja hanskoissakin on.

-Sama asiakkaalle vuodesta toiseen. Ensin tehdään ammoniakki, se tappura – täti – permanentti, lisälämpöineen ja sitten siihen ammoniakki-permanentti aineesta kärsineeseen ihoon levitetään samalla käynnillä, vähintään ammoniakki – juuri-väri ja laitetaan lisäksi lämpöön, sekin niin lopputuloksen voi vain aavistaa tai vähintään vaaran asiakkaan hiuspohjalle. ETENKIN jos tämä uusitaan liian lyhyin välein ja hoidetaan kotona, miten sattuu. Plussataan vielä voimakkaat synteettiset tuotteet, joita kotona jotkut käyttävät viittäkin.
– Kampaamoissa lisäksi on käytetty erittäinkin kovia menetelmiä, kuten kuumia  lämpölamppuja, lähes näihin päiviin asti ja edelleenkin, edistämään prosessia nopeammaksi, joka on kokonaisuudessaan järkyttävä kokemus hiuspohjalle, mutta jos on vaikka tarjous menossa, voi käyttää vain puolet ajasta, vähempikin kun käyttää kuumuutta.

– Hius värien aiheuttamat reaktiot – Yhtä harvinaista kuin käärmeen pisto, kertoi  asiakkaani ihotauteja tutkiva lääkäri

Asiakkaani ihotauteja tutkiva lääkäri tiedusteli minulta, mitä mieltä olen hiusvärien aiheuttamista reaktiosta kun niistä niin nyt puhutaan. Kerroin suoraa, suoraan kysymykseen, että ovat liioiteltuja ja hän oli samaa mieltä. Ihotauti – klinikalla tapauksia ei edes tilastoida, ovat niin harvinaisia hän jatkoi.
Ainoastaan yhden kerran kun erehdyin vaalentamaan, vaalennusaineella kulmakarvat. Kuvausmallini kasvot turposivat, kerroin lääkärille. Hän kertoikin sen johtuneen silmien ympäristön herkkyydestä, jossa on normaalia paljon voimakkaampi verenkierto.
Lääkäri-asiakkaani kertoi, että nyt suurin ongelma on lisääntyvä melanooma ja sitä vastaan pitäisi suojautua UV-hatulla, ja etenkin harva hiuksiset ovat alttiimpia ja miehillä nenä on jostain syystä altis. Voisiko syynä olla miesten vähättely UV- kertoimilta.
UV-hattuja saa hyvin varustetuista ulkoiluvarusteita myyvistä liikkeistä.

Meillä  kampaamossa käytetään samoja hanskoja joita sairaalatkin käyttävät. Ne eivät läpäise vettä, eikä hius värejä. Tämän päivän kampaajia ei voi edes nimittää märkätyöläisiksi. . Huonoista hanskoista menee vesikin läpi, laadukkaista ei.

Hiusväri reaktiot olemattomia – Todella niin harvinaisia, oman kampaaja-urani kokemukseni perusteella, en ole edes kuullut, että hiusväreistä olisi tullut ongelmia. Henkilökohtaisesti urani aikana ei minulle ole sattunut ensimmäistäkään tapausta kampaamossani, eikä kukaan kampaamoni kampaajistakaan ole tuollaista kokenut. Kampaajia on ollut 18:santoistakin pitkään.

– Kotivärejen laittajat ovat huolimattomia ja tilat puutteellisia – Jotkut menevät saunaan, vaikkei ohjeessa edes lue ja pitävät tupla – vaikutus ajan – tai eivät edes kelloon vilkaise

Saunassa väri valuu silmiin ja onko ohjeitakaan noudatettu. Laitetaan kenties päälaelle kupista ja ryhdytään kampaamaan, jotta levittyy. Voi vain kuvitella, minkälaista sähläämistä kotivärjäys pahimmillaan on. Sitten jos tulos ei olekaan toivottu, mennään pikimmiten ostamaan uusi väri ja sitten vielä seuraava ja samana päivänä, tai kolmas, jopa neljäskin samana päivänä. Värjäämistä saatetaan jatkaa loputtomasti, jota menee monesti myös silmiin, edelleenkin miettimättä tuotteen kemiallista sisältöä. Nämä samat  sitten syyttävät väriä, kertomatta totuutta kun  jotain poikkeuksellista tapahtuu. – Huomioon täytyy ottaa, että rehellisiäkin ihmisiä on. – Varmasti  hiuspohjaa kirveleekin jo mones kerta ja usein miten siitä selviää säikähdyksellä. Ensikertalaiselta se tuskin monesti onnistuu heti. Turvonneet kasvot joita samoja on levitelty pitkin nettiä, olivat kotivärjäyksellä syntyneet. Mukana on ollut myös monien havaintoja kuvakäsittelyllä venytetyistä kasvoista.
Koti-hius-värejen on todettu, aiheuttaneen ihoärsytystä, varmaankin mainitsemistani syistä. vaikka vain ani harvoin niin on hyvä, että uusia määräyksiä tulee Eu:n toimesta.
– On tietenkin ihmisiä, joilla on atooppinen iho tai psoriasis tai joku muu lääketieteellisesti luokiteltu kuvaus, mutta niillä ei ole mitään tekemistä PPD:n kanssa. Allerginen voi olla kasviväreillekin, TIETTY.
jotkut asiakkaat ovat yliherkkiä jollekin aineosalle yleisesti, joka on heidän tiedossaan, silloin tutkimme inci listan, enkä varmastikaan ryhtyisi väri-testejä tekemään, vaan suosittelen silloin ihotautilääkäriä.

Meillä on aina hoidettu asiakkaiden hiuksia ja hiuspohjaa parhain tuottein ja opastettu asiakkaita hoitamaan hiuksiansa kotona, kertoen mitä hius tarvitsee ja miksi

Meillä Kampaamossa on tehty aina vain parhaita tehohoitoja ja opastettu asiakkaita pikkutarkasti hoitamaan hiuksia kotona, samalla hiuspohja on pysynyt hyvässä kunnossa, eikä ärsytystä väreistä ole tullut. Tehohoidot, sekä kotihoidot ovat sisältäneet mm. a ja e-vitamiineja, magnesiumia ja proteiineja plus kosteuttavia raaka-aineita, joten parhaan valinnan on pystynyt aina tekemään, testauksin. Kasviperäisiä raaka-aineita sisältäviä hoitoja sekä shampoita on ollut pitkään, oikeastaan lähes aina, jo yli 15 – vuotta saatavilla.

Lue sivu ekologinen ja Hiusten hoito sivuiltani ja saat oikeaa tietoa, mitä tarkoittaa kasviperäinen, sertifioitu vihreä hiuskosmetiikka.

Hoitotuotteemme ja shampoot ovat sertifioitua tasoa, eli parasta vihreää luonnonkosmetiikkaa, mitä on saatavilla. Stailaukseen voit valita myös trendikkäät, sertifioidut tuotteet.
>>> Mitä tarkoittaa kasviperäinen vihreä – sertifioitu hiuskosmetiikka
>>> Sertifioitu – kasviperäinen hiusten hoito

Meidän käytössä olevat hiusvärimme tai permanentti-aineemme, eivät sisällä PPD:tä, eikä ammoniakkia.

Koska olen nähnyt välittömästi voimakasta ammoniakkia sisältävän hiusvärin aiheuttamat reaktiot ja palautin sarjan heti seuraavana päivänä. Kolme ensimmäistä asiakasta aivasteli ja omaa nieluani kirveli.

Olemme aina olleet erikoistuneet muotiin ja kouluttautuneet säännöllisesti Sassoon hiusmutoiluun Lontoossa. Hyvin muotoillut hiukset eivät tarvitse permanenttia, eivätkä papiljotteja.

Teemme ainoastaan muodin mukaisia erikoispermanentteja, erikoirullauksilla TAI ” Luonnonkihara-permanentteja”, ammoniakittomilla permanenttiaineilla, hellävaraisesti, sillä permanentin voi tehdä asiakkaan hiuksia ja hiuspohjaa säästäen. Permanettejen osuus meillä on aina ollut pieni, koska olemme erikoistuneet Vidal Sassoon hiusmuotoilun korkeimmalle tasolle, jonka koulutus on Lontoossa Sassoon Academyssa.

– Toivottavasti jaksatte lukea kokonaan blogini. Toisaalta olen otsikoinut blogini, joista tämä hahmottuu kokonaan –

Minulla on ammattitaitoa ja kokemusta, sekä puhun suoraa, tietävät, jotka tuntevat. Tämä blogi antaa aihetta kirjoittaa monesta syystä. Ensimmäinen on Tukkatalon -Johanna Ahlbergin  väittämät TVveessä, hiusvärejen vaaroista yleensä, ei pidä paikkaansa.

-Uudenaikaiset hiusvärit ovat PPD-vapaita ja ne ovat dermatologisesti testattuja ja niistä joitakin saa käyttää alle 16-vuotiaat-

– Uudempiin hiusväri sarjoihin on lisätty myös luonnosta peräisin olevia raaka-aineita ja sellaisia on ollut todella pitkään saatavilla. Jollaisia sarjoja on ollut meillä heti kun niitä on ollut saatavilla, joten ne ovat ”lempeämpiä myös hiuspohjalle.” ”Myöskään ei ole todettu hiuspojan ärsytystä” Saatavilla on myös Naturalmenten kasviväri ja hedelmä-värjäys.
– Olen tutustunut luonnonkosmetiikkaan. Kerännyt ja kuivattanut itse, moniin tarkoituksiin ja valmistanut ihovoiteita manteliöljypohjaan, sekä tehnyt parfyymeja, uuttamisesta alkaen. Tämä tieto pohjana auttaa minua pitkälle arvostamaan ja ymmärtämään valintojani kampaamoon.

Myönteistä kehitystä oli/on tapahtunut kaikilla hiusväri valmistajilla, enempi tai vähempi, on hienoa. Kaikki tietääkseni tarjoavat myös ammoniakittomia hiusvärejä ja se on hyvää kehitystä. Ammoniakittomia  permanentti aineita myös.

– Tukkatalon Johanna Ahlberg ei ole huomannut tätä erittäin myönteistä kehitystä kampaamoalalla?

Luonnollisesti asiakkaita pitää osata ohjata käyttämään hiuspohjaa kunnossa pitäviä hoitoja shampoita, kotona myös. Kuitenkin on taas kyse niiden valinnasta. – Kun Tukkatalo käyttää/käyttänyt ärsytystä asiakkaille aiheuttavia, myrkkyjä sisältäviä hiusvärejä, on se heidän ongelmansa, jota ei todellakaan pidä mennä yleistämään.
– Että, tästä aiheesta esim. Myrkkyjä sisältävistä hiusväristä on täytynyt olla Johanna Ahlbergin Tukkatalossa ongelma, en ihmettele, mutta, että menee teeveehen ihmettelemään kampaamossaan käyttämiään myrkky-hius värejä ja omia ongelmiaan, mutta tekemään tv- ohjelmankin, ei käy järkeen.

Miksi tällä  kyseisellä parturi-kampaajalla on pakonomainen tarve käyttää vaarallisiksi toteamiaan hius -värejä liikkeessään, kuin joskus muinoin.

-Jatkuvasti toistuva hiusten värjäys-

Jos värjää jatkuvasti viikoittain tai useamman kerran kuussa tottakai hiuspohja silloin ärsyyntyy, etenkin jos se on kuiva tai ohut tai hoitamaton tai väärin hoidettu.
– Se ei kuitenkaan ole sama, kuin olisi hiusväreille herkistyminen tai allergisoitunen.
– Mutta voihan jatkuvasti toistettu värjäys lopulta johtaa tilanteeseen, ettei hiusväriä voi enää käyttää, koska iho alkaa puolustautumaan, oireineen. Voi hyvin olla, että kotivärejäkin käytetään enempi, koska värikkäiden värien haalistuminen näkyy nopeammin.
– Empä ihmettelisi, myös turpoamaan.

– Meillä – Muissa kampaamoissa on toisin, jotka seuraamme tuotteiden myönteistä kehitystä–

Sillä tämä tv-ohjelma ei ollut todellakaan totuus hiusten värjäyksestä muissa kampaamoissa. Myönteinen kehitys hius-väririntamalla on jäänyt huomaamatta ko. kampaajalta. Myönteistä kehitystä on tapahtunut todella paljon ammattilaisten hiusväreissä. On tullut uusia värisarjoja, joissa on uutta innovaatiota. Luontoperäisiä raaka-aineita, jotka suojelevat hiuspohjaa värjäyksen aikana. Tämä on hyvää kehitystä ja tottakai valmistaja tuo sen esiin, sillä onhan uusiin tutkimuksiin uhrattu paljon, ennenkuin ne toimivat.

Hiusväreihin on yhdistetty ekologisia, luontoperäisiä raaka-aineita ja niillä on suuri  merkitys kun ne tulevat värin valmistajilta itseltään, jolloin niiden toimivuus on taattu ja tarkoituksen mukainen, sekä valikoima laaja.

– Kampaamoissa on vaihtoehtona myös kasvisväri usein, kuten meilläkin, niin mihin EKO-KAMPAAMOJA enää tarvitaan.  Meillä on myös Eco – Bio -Sertifioitu hiustenhoitosarja.

– Käy lukemassa hiusväreistä >>> Hiusten värjäys
– Linkki >>> Hiusten ja hiuspohjan hoito vihreällä hiuskosmetiikalla.
– Linkki >>> Ekologinen sertifioitu vihreä hiuskosmetiikka mitä se on

– Luotettava ja turvallinen Tukkatalo – Ekokampaamojen listalta kuitenkin löytyy!?

Safe Hair Salon- konsepti – Itse en lähtisi sekoittelemaan kasviväreihin mitään muita värejä tai muitakaan värejä keskenään tai vaalennusainetta. Kemia ei ole todellakaan niin yksinkertaista

ja jos asiakkaalle tulee joitain reaktioita, niin mistä tietää, mikä sen aiheutti ja menee lääkärillä liian vaikeaksi jos pitää vaikeassa akuutissa tilanteessa saada nopea ja luotettava tieto.  Minusta asiakkaan turvallisuus on kaukana ed. mainittuun tilanteeseen jouduttaessa. Tukkatalo ottaa ison riskin sekoituksillaan. ( Ei tänä tai viime syksynä vaan vuosia sitten otettu käyttöön Safe Hair Salon- konseptin, jossa luonnonväreihinkin sekoitellaan ” muita ”hellävarasia” värejä” .) kuten ”hellävaraista vaalennusainetta” – Sellaista ei ole, tietää jokainen kampaaja. Tässä joku lehtijuttu alla:

Pahimmat kemikaalit on poistettu muistakin hiusväreistä ja niihin on lisätty luonnon raaka-aineita, puskureiksi värin haittoja vastaan

tukkatalo

Tässä alla kuvakaappaus Johanna Ahlbergin blogista

– Kampaamo Tukkatalo mainostaa harhaanjohtavasti–

Luotettava-kampaamo merkillä ei ole mitään tekemistä kampaamo varsinaisen työn kanssa tai ammattitaidon kanssa. ”LUOTETTAVA” – Merkki liittyy verojen maksuun jne. ja on harhaanjohtava. Tälläistä mainontaa Kampaamo Tukkatalo käyttää  mainonnassaan, joissa on ”turvallisempi” sana mainittu. myös sana ”hellävaraisempi,” joka on myös kielletty, kun sille ei ole perustelua kuluttajalle – ei se riitä.

KAMPAAMO TUKKATALO-JOHANNA

KAMPAAMO TUKKATALO-JOHANNA 79- tukes

Mainos ” TURVALLISEMPI” ”HELLÄVARAISEMPI” ei täytä EU:n ja TUKESIN VÄITTÄMÄ/ ASETUS EU NUMERON ASETUS NO: 6552013 vaatimusta
Ilman minkäänlaisia perusteluja väitteistä. jos mainoksessa ei ole perusteluja, eikä sana osaaminen riitä, se on pelkkä väittämä tässä mainoksessa, eikä kuluttajalle selviä mitä päähänsä saa. Kaikki ammatti-ihmiset osaavat.

– Kampaamo Tukkatalon Johanna Ahlberg markkinoi itseään turvallisena, mutta vannoo ammoniakin nimeen blogissaan, muttei nettisivulla mainitse ammoniakkia, vaikka toisin väittää blogissaan.–

” – Jo meidän nettisivuilla lukee sekeästi, että käytämme hapeteväriä ” Ei lue, vaikka väittää. Miksei? Koska se aiheuttaisi Tukkatalon ”terveellisyyteen” naarmun. Alla kuva ID-Color väristä, jota Tukkatalo käyttää, mutta sillä saa harmaan  juurikasvun peittoon ja voi tehdä vaalennusvärejäkin. Tässä Ammoniakin vaaroista: – http://www.ttl.fi/ova/tammonia.html-
– Altistuminen ammoniakkihöyrylle voi aiheuttaa ärsytystä hengitysteissä, silmissä ja myös iholla, nenässä ja esiintyy kurkussa, hengenahdistuksena, kyynelvuotona, yskimisenä ja voi rikkoa ihon. Pitkäaikainen altistuminen ammoniakille saattaa aiheuttaa hengitysteiden sairauksia.

Ahlberg – Johdannaisia ei ole olemassa. On vain erilaisia kemiallisia raaka-aineita.

KAMPAAMO Tukkatalo no 212kampaamo,-3- Johanna Ahlberg

KAMPAAMO Tukkatalo no 212kampaamo,-3- Johanna Ahlberg

VÄITTÄMÄT/ OVAT ASETUS EU NUMERON ASETUS NO : 6552013. – ”Turvallisempi, hellävaraisempi tai lempeämpi” on harhaanjohtavaa mainontaa ja asetuksen vastaisia. Perustelu pitää olla.
– Muuten syyllistyy Viherpesuun ja harhaanjohtava mainontaan kuluttajille.
Rehellinen kampaamo kuitenkin noudattaa EU-asetuksia TUKESIN asetusten mukaan. Kampaamoilla on oikeus julkaista ainoastaan väri – pakkausiin merkittyä tekstiä, joka on peruste.

– Empä tälläistä kyyläämistä ole ennen harrastanutkaan, mutta nyt on selvät syyt, sillä…

Tukkatalon Ahlbergin ja Nystenin Kemikalikimaran ärsyttäminä, koska he ovat jakaneet väärää tietoa väreistäni, joten bloginkin päätin kirjoittaa, mutta ensin tutkia lisää Tukkatalon julkaisuja ja markkinointia kuluttajille, sekä Nystenin, sillä he ovat mustamaalanneet minua ja yritystäni ympäri nettiä.

Tukkatalon omistaja Ahlberg valehtelee päin naamaa minulle ja jää kiinni herjakirjoituksesta ja jää kiinni. Oli jakanut Nystenin linkin. Näin helppoa Ahlberille on valehtelu ja tässä se on todistettuna.

Olin ottanut Johanna Ahlbergrin fb-sivuilla olevasta liikkeeni herja kirjoituksesta  alla olevan kuvakaappauksen, jonka hän oli  oli jakanut 6,3.15. ja jaoin sen omilla fb-sivuillani 30.3.15. Otin häneen yhteyttä samana päivänä chatissa.  Ahlberg valehtelee minulle ja kieltää jakaneensa ja linkittäneensä KEMIKAALIKIMARA -NYSTENIN – herjakirjoitusta fb- sivuillaan.

  • – ” Pirkko, olen pahoillani tilanteesta. Tässä on jokin väärinkäsitys.  Mutta  minulla ei ole mitään tekemistä tämän ……..keskittynyt ihan muihin asioihin……
  • –  ” Kai minä olen julkaisusi nähnyt fb-ssä ja kopioinut ja kopioinutkin ne…..
  •  Laitoin ottamani kuvakaappauksen hänelle, hänen sivuiltaan  6.3.2015  hänelle kuvineen ja fb keskusteluineen osin, sekä saattoteksteineen……. Alberg sulki välittömästi chatin kun laitoin kuvakaappaukseni eteensä todisteeksi.

AHLBERG FB- SIVULLA JA CATISSA -PIRKKO

 

– Ahlberg Tukkatalo valitti TUKESILLE yli kolme vuotta sitten, yhdessä Kemikaalikimara/Nystenin kanssa, että minun pitäisi poistaa tekstejä värisivultani. TUKES totesi, ettei sivuillani ole mitään kiellettyä.-

Myös värejeni sisältö oli Nystenin blogin mukaan valheellista tietoa- Kaviaarin siemenöljy – helmi – Eco sertifioitu ranskan ruusu-uute – joita My Color sisältää ja nämä kaksi ko. henkilöä vaativat poistettavaksi Tukesilta väärin perustein.

Lisäksi Nysten oli kuvakaapannut Argan Colorin blogiinsa, luonnon raaka-aineita sisältävän värin, jotka
kumpikin väri on tietoineen värisivullani edelleen samoine sisältöineen, koska täyttävät EU-Asetuksen.

– Törkeää mustamaalaustani Nystenin blogissa ja Ahlbergin taholta 2015 jo vuoden alusta,  sekä valheellisen  tiedon levittämistä, jota nämä kaksi ovat jakaneet voimallisesti ympäriinsä netissä ja palstoilla.

EU:n ja TUKESIN VÄITTÄMÄ/ ASETUS EU NUMERON ASETUS NO: 6552013.

Tarkoittaa, että tuotteen sisältö on  ilmoitettu värituubin kotelossa ja saman saa ilmoittaa nettisivulla. My colorissa raaka-aineet on ilmoitettu lisäksi myös INCI:listassa. – Samat merkinnät olivat jo 2015-alusta asti www-sivullani ja ovat edelleen, sekä ovat täysin Eu- säädöksen mukaisia. – Voitte tarkastaa tiedon:

Anna Vuori
Ylitarkastaja, Kemikaalituotteet | Senior Officer, Chemical Products | Överinspektör
Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) |
Finnish Safety and Chemicals Agency | Säkerhets- och kemikalieverket
PL 66  (Opastinsilta 12 B), 00521 Helsinki, FINLAND
Puh. 029 5052 035| Tel. +358 29 5052 035

-Tässä alla kuva My colorin pakkauksesta ja inci-listassa on myös samat.
Joita tietoja Nysten ja Ahlberg vaativat Tukesia poistattamaan värisivultani, vaikka ne ovat TUKESIN JA EU-ASETUKSEN MUKAISIA. EU:n ja TUKESIN VÄITTÄMÄ/ ASETUS EU NUMERON ASETUS NO: 6552013.-
– Kaviaarin siemenöljy – helmi – Eco sertifioitu ranskan ruusu-uute –

Ammattitaito Kampaamo

– Mutta näillä kahdella on omat säännöt… ja tarkoitukset omassa toiminnassaan, joka ei vastaa todellakaan totuutta ja he kävelevät Eu-asetusten yli.-” Koska ovat viisaampia kuin kuin kaikki eu-kemistit ja juristit yhteensä”

Tukkatalon omistaja Johanna Ahlberg soitti minulle, en tunne tai ole tavannut, alkuvuodesta 2015. Huusi puhelimeen:
” Saat nähdä tulen pilaamaan nimesi ja maineesi, urasi. Minulla ei ole rahaa, eikä mitään, mistään ei ole kiinni” Itse asiasta en selkoa saanut, huudon, karjumisen seasta.

Sinulle Johanna Ahlberg. – Kerrot tuossa blogisi seinällä, että joudut miettimään moraaliasi joka päivä.
– Mistä mahtaa johtua, mutta minun ei tarvitse ja nukun yöni hyvin.

Tukkatalon Johanna Ahlberg ja Nysten ovat tehneet parhaansa maineeni pilaamiseksi ja jakanut Nystenin – Blogia suuret määrät. – Tiedätte hyvin kumpikin, että sivuillani ei ole mitään, joka ei pitäisi paikkaansa. Ja olen vaatinut Nysteniä poistamaan väärät tiedot chatissa jo 2015, sekä sinua Ahlberg.

Et ole tosissasi alla olevassa tekstissäsi ammoniakista

Tukkatalo kampaamo,Ekokampaaja Johanna Ahlberg vannoo ammoniakin nimeen ja turvallisuuteen...

Tukkatalo kampaamo,Ekokampaaja Johanna Ahlberg vannoo ammoniakin nimeen ja turvallisuuteen…

-Korkeaa laatua-

– Toisin ajattelevat kampaajat haluamme edistää asiakkaidemme, toistemme ja itsemme terveyttä sekä mielihyvää. Emmekä halua käyttää terveysriskejä aiheuttavia tuotteita ammatissamme, sillä tehokkaampia on hellävaraisemmissa tuotteissa. Allergia-vapaita nekään eivät ole, luomu-ruoka tai mikään. Maahantuojat –  Sertifioidut ekologiset tuotteet ovat tulevaisuus, niitä on vielä aika vähän tarjolla. On kuitenkin niin paljon, että voi palvella asiakkaita rinnalla 100 – prosenttisesti aidoilla luonnonhoidoilla.

Minulle soitti Tukkatalon Johanna Ahlberg, sekä ” Anonyymina esiintynyt Nysten.

Nysten leikki asiakasta ja väriä tilaavaa asiakasta, joka pelkäsi hysteerisesti väriä. Neuvoin häntä menemään ensin lääkäriin, moneen kertaan, enkä iskenyt luuria korvaan niinkuin hän valehtelee ja sanoo, ettei hän välitä, mutta asiakkaat kyllä välittävät ja minulla oli asiakas, eli hän halusi, että menetän asiakkaita.
Ahlberg soitti ensin ja huusi vain hysteerisenä puhelimessa, että hän tuhoaa nimeni ja maineeni, ettei rahaa ole, ettei mitään menetettävää. Saat nähdä, pilaan sinun maineesi.
Tällä BLOGI- sivullani näette kuinka hän jäi valheesta kiinni, kun hän oli levittänyt henk.koht fb-sivullaan mustamaalaamistani, vaikka toisin väitti, sillä olin kopioinut parjaustekstin. En edes tunne tätä Ahlberia.

RAIJA KARA, NYSTEN JA TUKKATALO-AHLBERG VALEHTELEVAT ja kävelevät eu-asetusten yli itse väärentämällä EU-ASETUSTEN tietoa. Jaatte väärennettyä tietoa My colorista jne..

Soittakaa TUKESIIN ja tarkastakaa. TUKESIN VÄITTÄMÄ/ ASETUS EU NUMERON ASETUS NO: 6552013. PAKKAUSMRKINNÄT. Tässä tiedot: Anna Vuori. Ylitarkastaja, Kemikaalituotteet | Senior Officer, Chemical Products | Överinspektör
Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) |
Finnish Safety and Chemicals Agency | Säkerhets- och kemikalieverket
PL 66 (Opastinsilta 12 B), 00521 Helsinki, FINLAND
Puh. 029 5052 035| Tel. +358 29 5052 035