www,pirkkojaakkola.fi- hiusmuoti 2018-2019KAMPAAMO-PIRKKO JAAKKOLA HELSINKI....

Hiusmuoti 2019-kevät-2019

Hiusmuoti 2019-kevät on julkaistu Lontoossa 13.10 2018 – 15.10. 2018

Olin paikalla tälläkin kertaa, Salon International London, tietty, sillä seuraan intensiivisesti muodin koko kuvaa, viikottain, päivittäin, mitä maailmalla hius muodissa tapahtuu ja ketkä ovat maailman parhaat tekijät, joissa Sassoon, Trevor Sorbie ja Toni&Guy academyissä olen itsekin opiskellut Lontoossa. Sassoon Academyssä Lontoossa todella merkittävästi hiusmuotoilua, aivan urani alusta asti ja jatkuvasti.

Salon International on merkittävin vuosittainen ammattilaisille järjestetty tapahtuma Lontoossa.

Oli aivan suorastaan liikuttavaa nähdä Trevor Sorbien upea paluu Cat walkeille ja Trevorin creatiivisen ryhmän upea työskentely, kampauksia ja hiusmuotoilua, joita tekniikoita olen  hänen Academyssään opiskellut, myös hiuskuvausta. Trevor on perfektionisti. Trevor sai kesto-hymyn kasvoilleni, mainitessaan myös minut lavalla Lontoossa.

Sassoon Academyn collection 2019 -Ultraviolet, on pitkälle saanut vaikutteita 1940-1950-luvulta. Sassoonilla oli yhtäläisyyksiä Chanelin kevät-kesä 2019-kokoelmaan.

Vain parhaat ammattilaiset osaavat Avant Garden. Hiusmuodin ja ammattitaidon suuret nimet. Tässä he ovat:

Sassoon Academy, Tevor Sorbie Academy ja Tony&Guy Academy-Nimet jotka ovat todellisia hiusmuodin vaikuttajia, ja edelläkävijöitä, tekijöitä. 

– Tule tutustumaan uusiin, upeisiin hiusmuoti kokoelmiin, jotka toin Lontoosta, yhden matkalaukullisen verran. Uudet kuvastot ovat nähtävillä ainoastaan paikanpäällä kampaamossa,  laajuudessaan. Niistä saa hienoja uusia ideoita kaikkiin hiustyyleihin.

Kansikuva ja ULTRAVIOLET-kokoelma SASSOON ACADEMY London.

BLOGI- HIUSMUOTI 2018 -2019 syksy, talvi. www.pirkkojaakkola.fi

BLOGI- HIUSMUOTI 2018 -2019 syksy, talvi. www.pirkkojaakkola.fi