Pirkko Jaakkola

Puhelin: 09 – 171 452

PIRKKO JAAKKOLA
Fredrikinkatu 22
00120 Helsinki

Näytä kartalla


Hiusten värjäys

Hiusvärin valinta – Värianalyysitesti

Hiusten värjäys tuo persoonallisuutesi tyylikkäästi esiin, korostaen omia värejäsi. Käytämme hyväksi värioppia ja värianalyysin perusteita hiustesi värinvalinnassa.
Sopimattomat värit ja väärät sävyt karsiutuvat ja sinua parhaiten pukevat tulevat esiin.

Hiusten varjays trendit-hair colors

Kevät/kesä/syksy/talvi

Oikeat hiusten värivalinnat korostavat omia värejäsi, saavat ihosi näyttämään hyväkuntoisemmalta ja heleältä.
Silmiesi väri ja silmiesi persoonalliset sävyt tulevat esiin.
Näin voidaan korostaa persoonallista kauneutta. Hiusvärin valinta ja oikea sävy, oikea tummuusaste ovat siis hyvin merkittavä osa tyylin rakentamisen kokonaisuutta.

Hiusten muotivärit talvi – kevät – kesä 2018

Vaalean hennot puuterisävyt vaaleille hiuksille
Poistavat liian liian lämpöisyyden hiusväristäsi ja keltaisuuden, raikastaen, tummentamatta hiuksiasi.
Hiusmuotivärit tuovat tervetullutta vaihtelua ja mikseipä hiuksia voi ajatella, asusteen tavoin. Voimakkaat punaiset ja punakullan hehkuvat oranssit

Hiustenvarjays-haircoloring-trendi-colors-2017-pirkko-jaakkola-kampaamo-hiustenvarjaysKampaamo Pirkko Jaakkola Helsinki Keskusta

Hiusten varjays - Kampaamo Pirkko Jaakkola Helsinki Keskusta -hair colorHiustenvärjäys Kampaamo Pirkko Jaakkola,Helsinki,Keskusta,Punavuori,Fredrikinkatu

hiustenvärjä shaircoloring pirkko jaakkola kampaamo hiustenvärjäsPirkko Jaakkola,Kampaamo,Helsinki,Keskusta, Hiustenvärjäys.. .,.....-

Tai haluatko muodikkaat white – platina blond hiukset

Voit saada white – blond vaaleat hiukset yhdelläkin käyntikerralla, keskivärisistä hiuksistasi tai joskus jopa hyvinkin tummista, mutta varaudu monia tunteja kestävään: Hiusvärin vaihto, sessioon.
hair col
Hiusten muotivärit alkavat pienistä vivahteistä kirkkaampiin ja tummempiin.Laajemmat hiusärikartat näet paikanpäällä kampaamossa.
Hiusten värjäys - kampaamo pirkko jaakkola helsinki...hiusten värjäys shair- coloring pirkko jaakkola kampaamo helsinki hiustenvärjäs
Hiustenvärjäys, Kampaamo Helsinki Pirkko Jaakkola......

Seliar Synergy on arganöljyä sisältävä hiusväri

Seliar Synergy on Arganöljyllä vahvistettu, ammoiakiton hiusväri.
Seliar Synergy on eksklusiivinen ja kallisarvoinen täysin ammoniakiton kestoväri, joka ei sisällä fenyleenidiamiineja ja jonka koostumus on vahvistettu erityisellä luonnollisella keratiinin, arganiaöljyn ja silkkiproteiinien synergialla.
Korkea konsentraatio luonnollisia aktiivisia ainesosia tarjoaa jälleerakentavan, hoitavan ja suojaavan vaikutuksen, joiden ansiosta väri on äärimmäisen kiiltävä, intensiivinen ja pitkäkestoinen samalla kunnioittaen hiuksen rakennetta ja hiuspohjan herkkää ihoa.

Luxusta luonnosta

Hiusvärisarjamme sisältävät luonnollisia raaka-aineita, joiden hyvää tekevät vaikutukset myös hiuksille ja hiuspohjalle on osattu ottaa käyttöön, korkeatasoisen hiuskosmetiikan ja uuden tutkimuksen keinoin, luoda yhä laadukkaampia ja toimivimpia hiusvärejä, lempeämmin.
Luonnosta peräisin olevat aineosat hiusväreissämme kuten mm: Passion, Ananas, Mango, Papaija,Arganöljy, Kookosöljy, Villaöljy, Puuvillasiemenöljy, Silkkiproteiinit
Pellavasiemenöljy, Hunaja, Mehiläisvaha.


Luomme hiuksillesi yksilöllisen hiusvärin laajasta valikoimasta erilaisia hiusvärisarjoja

Meillä voit valita myös Naturalmente 100% luomu kasvi ja hedelmä hiusvärin.

Uusi italialainen hiusväri – My Color

MY COLOR TUO HIUSTEN VÄRJÄYKSEN TÄYSIN UUDELLE TASOLLE:
Parhaat vaaleat värisävyt. joista asiakkaat todella pitävät. Uudenlaiset värintaitto pigmentit, joilla saadaan enempi hienosäätöä aikaan hiusvärin valinnassa.
My Color on kehitetty tyydyttämään yhä kasvavaa kysyntää hellävaraisemmille ja hoitavammille värjäyspalveluille.
-ei sisällä ammoniakkia
-ei sisällä parafenyleenidiaminia (PPD)
-ei tuota epämiellyttäviä hajuja
-sisältää allergeenivapaan, hennon hajusteen
-on dermatologisesti testattu.

Aktiiviset tehoaineet:
KAVIAARI:
Sisältää runsaasti:Aminohappoja (19 erilaista)-vitamiineja ja mineraaleja-Omega3. Hyödyt:AntiAge-Hoitava-Kosteuttava-Hiusrunkoa vahvistava
HELMIUUTE:
Sisältää runsaasti:Mineraaleja-aminohappoja.Hyödyt:-Anti-Age-Kosteuttava-Suojaa hapettumisen vaurioilta-Jälleenrakentaa
LUOMU RANSKANRUUSU:
Sisältää runsaasti:Polyfenoleita-Flavonoleja. Luomu ranskanruusu-Hyödyt:-Antioksidanttinen. Estää vapaat radikaalit-Antibakteerinen

Täysin Ammoniakkivapaan koostumuksen sekä luonnollisten suojaavien ainesosien ansiosta ammattilainen voi työskennellä rauhassa samalla taaten asiakkaalle täydellisen turvallisuuden – My Color mahdollistaa ylellisen, persoonallisen ja eksklusiivisen värjäyspalvelun.

Naturalmente Ton & Color

Ton & Color on ammoniakiton hapeteväri. Hajustamaton koostumus. Jälleenrakentava ja hoitava koostumus peittää täydellisesti harmaat hiukset.
Mietotuoksuinen, hellävarainen ja turvallinen koostumus on vahvistettu:
Kuolleen meren suola
Jojoba
Appelsiinin kuoriuute
C-vitamiini
Appelsiiniöljy
Oliiviöljy
Kookos
– Lisäksi voimme käyttää Naturalmente Oil Treatment Jojobaoljyä plus Naturalmente Oil Treatment Manteliöljyä jos hiuspohjasi tuntuu kaipaavan niitä tai ihan muuten vain hoitaaksemme hiuspohjaasi.

Ton & Color on ainutlaatuinen värisarja, se ei sisällä ammoniakkia. SLS – yhdisteitä, hajusteita tai säilöntäaineita. Se on hiuksillesi mahdollisimman hellävarainen. Pigmentit ovat korkealaatuisia ja puhtaita.

Helsinki-Kampaamo-Pirkko-Jaakkola-hiusmuotoilu-Naturalamente-hiustenhoito-Ekolokinen-hiusten-värjäys

Meillä voit valita 100% luomu kasvi ja hedelmä hiusvärin

Ekologinen hiustenvärjäys-Naturalmente-hair coloring

Color Plant Flower

Color Plant Flower hiusväri koostuu 2-prosentisesti puhtaista mineraaleista sekä 98-prosentisesti kasveista.

Pirkko Jaakkola Kampaamo Helsinki-Ekologinen Hiusten värjäys

Hair Color Plant Flower kasvi- ja hedelmäväri on 14 eri luomuyrtin ja -kasvin sekoitus hiusten kestovärjäyksen. Suunniteltu erityisesti asia Ideaalinen harmaiden peittämiseen ja aikaansaamaan luonnollisia raitoja. Soveltuu myös raskaana oleville sekä alle 16 vuotiaille.

Color Plant Flower koostuu 2-prosentisesti puhtaista mineraaleista sekä 98-prosentisesti seuraavista kasveista:
1.Lawsonia Inermis – Hennapensas 2.Cassia Obovata 3.Rubia Tinctorum – Värimatara 4.Plantago Lanceolata – Heinäratamo 5.Althea Officinalis – Rohtosalkoruusu 6.Peterocarpus Soyauxii – Punaveripihkapuu 7.Punica Granatum – Granaattiomena 8.Ziziphus Spina Christi 9.Matricaria Recutita – Kamomillasaunio 10.Rheum Officinalis 11.Medicago Sativa – Sinimailanen 12.Juglans Regia – Saksanpähkinä 13.Indigofera Tinctoria 14.Heamatoxylon Campechianum – Kampetšepuu

Suojele hiuspohjaa ja hiuksiasi- valitse korkeaa laatua

Yhä useampi kärsii ärsyyntyneestä ja kuivasta hiuspohjasta. Paljon positiivista palautetta ärsyyntyneestä ja kuivasta hiuspohjasta kärsiviltä.Kiitos ihoystävällisten luontoperäisten raaka-aineiden, joita on osattu hyödyntää hiusväreissämme. Samalla ne suojaavat myös hiusta ja ehkäisevät niiden haurastumista.

Sano ei ammoniakki hiusvärille

Älä valitse perinteistä vanhanaikaista hiusväriä. Siinä on pistävä haju, jonka kyllä erotat. Tunnet ammoniakkia sisältävän perinteisen hiusvärin kirvelynä hiuspoohjassa. Ammoniakki on voimakas liotin. Etenkin kampaaja ammattilainen altistuu toistoista ja monet ovat joutuneet lopettamaan työnsä.  Käy katsomassa linkeistä lisää. Ammoniakki-Ammoniakki on huoneenlämmössä olomuodoltaan pistävänhajuinen, väritön kaasu, joka on terveydelle vaarallinen, sillä se läpäisee ihon ja menee hengitys-elimiin.