Pirkko Jaakkola

Puhelin: 09 – 171 452

PIRKKO JAAKKOLA
Fredrikinkatu 22
00120 Helsinki

Näytä kartalla


Hiustenlähtö

Hiustenlähtö tai hiuksien harveneminen on ikävä ongelma. Hiustenlähtö on useimmiten tilapaista. Tehokasta apua hiustenlähtöön löytyy tehokkaista tuotteista.
Syvempi kiinnostus hiustenlähtöön alkoi omasta järkytyksestäni kun hiuksistani tippui reilusti yli puolet. Olen tehnyt vuosien ja vuosien työn löytääkseni hiustenlähtöön auttavia tuotteita, testihenkilöineen ja voin vain todeta lyhykäisesti, olen onnistunut ja hyvin tyytyväinen ja voin lisäksi olla avuksi, eikä työni ole mennyt hukkaan. Asiakaspiirissani on kautta aikojen ollut vain yksi asiakas, jota mikään hoito tai tuote ei auttanut koskaan aiemminkaan.

Naisten hiustenlähtö

Nyt myös uusi 500 kertaa suurentava Micro kamera.. Micro kamera auttaa myös sinua itseäsi näkemään tilanteen kuvan avulla tilanteesta ja kehityksestä hiuspohjassa ja hiusjuurissasi, sekä sen avulla voimme seurata uusien hiusten kasvua. Micro kameran kuva on ainutlaatuinen apu todistaa, että hiuksia todellakin on mahdollisuus saada lisää ja pitää aiemmat.


Apua hiustenlähtöön

Naisten hiustenlähtöön voi vaikuttaa. Tuotteiden valmistajat lupaavat tuloksia 90 prosentille tuloksia, mutta oman kokemukseni mukaan tulos on huomattavasti parempi! Testatuille miehille apua ovat saaneet vain aniharvat ja silloinkaan ei kunnon uutta kasvua syntynyt.
Lue myös hiustenhoidosta Hiusten hoito

KUINKA HIUSTENLÄHTÖÄ HOIDETAAN

1. Aktivoidaan hiusjuuren toimintaa.
2. Vaikutetaan hiusytimeen.
3. Parannetaan hiustupen toimintaa.
4. Tasapainotetaan kuivaa, ärtynyttä ja heikkoa päänahan iho.

HOITOKUURI KOTONA

Kuuri kestää kolme kuukautta. Se puhdistaa hiusjuurta ja hoitaa päänahkaa, aktivoi kapillaaritoimintaa ja hiusten kasvua. Tuotteet on pakattu lasiampulleihin ja ne sisältävät myös tehokkaita luonnon raaka-aineita.
Kirjoittanut Pirkko Jaakkola