Pirkko Jaakkola

Puhelin: 09 – 171 452

PIRKKO JAAKKOLA
Fredrikinkatu 22
00120 Helsinki

Näytä kartalla


Hiusten muotoanalyysi

Hiusten muotoanalyysi Third Dimension®
paljastaa ihannemallisi:

– Miten oikein hiusten sunnitellut painopisteet ja pituudet tuovat esille kauneimmat Puolesi. Miksi jokin sopii sinulle ja jokin ei.

Hiusten muotoanalyysin jäkeen sinulle on hahmottunut aivan uusi näkökulma sinulle parhaiten sopivista malleista. Aikavavaus 2.5 – tuntia.

– Täsmällisenä käsityönä tehdyssä hiusten muotoanalyysissä huomioidaan pään mallin ja hiusten laadun lisäksi elämäntyyli, vartalo sekä keskustellaan tyyliseikoista. Pirkko Jaakkola tarkastelee hiusteni laatua ja pyytää kertomaan hoitotavoista ja käyttämistäsi tuotteista. Pirkon kehittämä analyysi on mullistava keksintö. Samaan aikaan kun markkinoille tuodaan monimutkaisia laitteita ja tietokoneohjelmia, Suomesta löytyy muotoilija, joka toimii yksinkertaisen tehokkaasti luontoa kuormittamatta ja tarvitsee menetelmänsä toteuttamiseksi vain omaa osaamistaan ja näkemystään.

– Tietoon, tekniikkaan, osaamiseen ja näkemykseen perustuvassa analyysissä ei tarvita tietokonetta, apuvälineinä hän käyttää vain kynää ja paperia. Hän tuo eteeni papereita joihin on piirretty pään kuvia. Työn edetessä mittasuhteeni jaetaan neljään osaan, lisäksi otetaan huomioon, otsa ja silmät, sekä poskipäät ja leuka, niiden muoto sekä sijainti, joka puolelta, myös takaa, pituuteni ja painoni, mittasuhteeni.

– Tasainen puolipitkä kampaukseni ei ole paras mahdollinen Pirkon mielestä, huomaan huomaan kun käydään profiiliani läpi vaihtoehtoineen. Puoleen kaulaan ulottuva hiusmassa leventää kaulaani edestä ja takaa ja päälakea myötäilevä suora tukkani vaikuttaa lätsähtäneeltä. Tosin pääni muoto, kaulani ja selkäni saavat melko pitkänkin hiukseni näyttämään puolipitkiltä. Arvioidaan kaula ja hartiat. Tämän jälkeen ovat vuorossa takaraivo ja niska, sitten takaosa. Lopuksi katsotaan hartioiden kaarteet ja niska sekä selkä. Kerroksittain leikatut hiukset veisivät minulta muutaman ylimääräisen kilon optisen harhan lailla. Muotoanalyysi kestää parisen tuntia. Kun se on tehty, on minulle muodostunut käsitys omista mittasuhteistani ja uusista mahdollisuuksista ulkonäköni ja tyylini suhteen. Tämän jälkeen olen on valmis päättämään millaiseen muodonmuutokseen, saamistani vaihtoehdoista ryhdytään ja milloin. Silloin tällöin kasvatetaan lisää pituutta. Kuitenkin hiuksia voi ideoida välivaiheissa monin tavoin, että hiukset näyttävät siisteiltä kasvatus vaiheessakin. Mitä paremmin hiuksia hoitaa tehohoidoin myös kotona,näkyy myös kasvu.
Tyylinmääritys. Tyylinmääritys sivulta voit lukea lisää >>>

Heidi Kärkkäinen – MUOTI +

 

www.pirkkojaakkola.fi-Muotoanalyysi,Helsinki,Keskusta,Kampaamo,Pirkko,Jaakkola

 

”Lienee edistyneisyydessään ainutlaatuinen maailmassa ” – Poimintona Pinni-lehden kolmen aukeaman jutusta.
Pinni lehti

Third Dimension® – hiustenmuotoanalyysiä ovat suositelleet, GLORIA, SARA jne, artikkeleillaan.

Hiusvärin suositus voidaan tehdä muotoanalyysin yhteydessä.
”Asiakkaat ihmettelevät monesti vuosien tippumista, ryhti paranee, parhaat kohdat korostuvat uuden
muodon, tyylin ja pituuksien ja myös värin ansiosta. Silloin tällöin kasvatetaan lisää pituutta. Kuitenkin hiuksia voi ideoida välivaiheissa niin, että hiukset näyttävät siisteiltä kasvatusvaiheessakin.
Kertoo Pirkko Jaakkola.”