Pirkko Jaakkola

Puhelin: 09 – 171 452

PIRKKO JAAKKOLA
Fredrikinkatu 22
00120 Helsinki

Näytä kartalla


Tyylinmääritys

Kun haluat uuden hiustyylin

Tyylinmääritys on hyvä valinta kun haluat uuden hiustyylin.
Saat muodin ammattilaisen osaavaa näkemystä uuden hiustyylin valintaan.
Saat esimerkkejä hiusmalleista, hiusten pituuksista ja väreistä, jotka pukevat sinua parhaiten ja tuovat esiin parhaat puolesi. Saat uudistuneet tai halutessasi vain modernisoidut, ajanmukaiset hiukset ja hiustyylin, joita et ehkä itse, olisi tullut ajatelleeksikaan.
Useasti tulee myös tarve kasvattamisesta, kuitenkin niin, että hiuksiasi voidaan kasvatusvaiheessakin muotoilla osittain, ja voit olla tyytyväinen.
Voit antaa vapaat kädet ja rentoutua viihtyisissä tiloissamme, vaikkapa muotilehtiä lueskellen.

Aikuisen naisen ei pidä arastella pitkääkään hiustyyliä sillä se sopii monelle paremmin.

Jos sinulle on epävarmuutta voiko yli 30-40-50-60 kymmenvuotinen käyttää pitkiä hiuksia, niin kyllä voi, sillä oikein valitusta tyylistä on kyse. Monia pitkät hiukset nuorentavat ja kaunistavat, kun tyyli ja hiusten pituus on vain oikein valittu.
– Hyvin valitulla ja muotoilulla hiustyylillä, 10-15 vuotta voi hyvinkin tippua muutamassa tunnissa.

COCO CHANEL
Coco Chanel”Muoti muuttuu, mutta tyyli säilyy” eikä hän varmastikaan tarkoittanut, että naisten täytyy pukeutua vanhanaikaisesti.

Tyylinmääritys.Kampaamo Pirkko Jaakkola Hiusmuotoilu,

Coco Chanel loi vaatteita aikansa moderneille naisille. Hän järkytti kokoelmillaan muotimaailmaa, riisumalla vaatteista antiikinaikaisen koristellisuuden. Hän tähtäsi yksinkertaiseen eleganssiin ja tyylikkyyteen. Samalla hän piti mielessään käytännöllisyyden. Chanel totesikin, ettei luksusvaate ole luksusta, jollei siinä viihdy. Chanel ei ollut vain muotiguru, vaan hän luotsasi naisia kokonaisvaltaisesti moderniin elämäntapaan. Hän oli itse ”uuden naisen” prototyyppi: hallittu mutta aktiivinen, rohkea, röyhkeä ja itsenäinen. Hän ei piitannut soveliaisuussäännöistä tai tuhlannut aikaa muiden miellyttämiseen. Hän teki mitä halusi ja se oli hänelle ainoa oikea tyyli. Useimmiten hän sai mitä halusi kun hän muutti asiat mieleisekseen.


Tervetuloa kun haluat uuden tyylin

Varaa sitä varten ylimääräistä aikaa puolisen tuntia, hiusmuotoilun yhteydessä.

Oikein valittu hiusväri korostaa parhaita piirteitäsi ja on merkittävä osa tyylisi kokonaisuudesta.
Hiusten värjäys sivulla lisää>>>